Home

Log In


Forgot your password?
Forgot your username?
No Account Yet? Create an account
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Calendar

<<  December 2014  >>
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  910121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Home - Municipality of Petroupoli
Ανακοίνωση της Διοίκησης του Δήμου Πετρούπολης για την επιστράτευση των καθηγητών.

Η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης εκφράζοντας την κατηγορηματική αντίθεσή της στην επιστράτευση των καθηγητών, καλεί την Κυβέρνηση που τόσα δεινά έχει φέρει στον χώρο της Παιδείας να αποσύρει άμεσα αυτό το αντιδημοκρατικό μέτρο.  Μαζί με τους συλλόγους Γονέων, τα όργανα των μαθητών, αλλά και όλων των εργαζομένων, να δώσουμε έναν αγώνα για το σύνολο των προβλημάτων της εκπαίδευσης.
Θα πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα έτσι ώστε να διασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις στην κοινή πάλη, για ένα άλλο σχολείο, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν, ένα σχολείο που θα δίνει μόρφωση σε όλα τα παιδιά και που θα διδάσκει την ιστορική και επιστημονική αλήθεια.

Με τον κοινό αγώνα ενάντια στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής, κόντρα στο πολυνομοσχέδιο, στο Νέο Σχολείο Α.Ε, την αξιολόγηση, το νέο πειθαρχικό δίκαιο, τις υποχρεωτικές μετατάξεις, την αύξησή του ωραρίου, τις απολύσεις, την μισθολογική καθήλωση, το δικαίωμα για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους κ.α
Πάνω σε αυτή τη βάση πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας, για να έχουμε αποτελεσματικότητα.

Η Κυβέρνηση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) καθώς και η Ε.Ε και ΔΝΤ και τα κόμματα που  στηρίζουν μια τέτοια λογική, μπορούν και πρέπει να ηττηθούν.


ΕΜΠΡΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 

 
ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ.

Μικρή αποδείχτηκε η Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης, για να χωρέσει την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά των συμπολιτών μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου μας, την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου, προκειμένου να συλλέξουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, που θα δοθούν σε οικογένειες Πετρουπολιωτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.
Υπήρξαν τέσσερα σημεία συλλογής τροφίμων (πλατεία «ΗΡΩ» - Αγ. Τριάδα – Κολυμβητήριο και η Αποθήκη Τροφίμων) όπου λειτούργησαν από το πρωί μέχρι το βράδυ, με τη συνεχή παρουσία του Δημάρχου κ. Κοτσαμπά και των μελών της Διοίκησης, και την – εθελοντική – παρουσία  υπαλλήλων του Δήμου.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική. Παράλληλα, κινητοποιήθηκαν τα σχολεία, τα οποία συλλέγουν όλη την εβδομάδα τρόφιμα, τα μέλη των πολιτιστικών δράσεων του Δήμου, πολιτιστικοί σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στην πόλη και πολλοί άλλοι.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν, σας υπενθυμίζουμε  ότι την ευθύνη της λειτουργίας της Δημοτικής Αποθήκης Τροφίμων έχει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε καθημερινά να κάνετε τις προσφορές σας, επικοινωνώντας με τα τηλ έφωνα: 210 5059604 & 213 2024475. 
Εγείρουν θέμα «ιδιοκτησίας» μετά από 50 χρόνια!!!!

Στις 01-11-2011, κοινοποιήθηκε στο Δήμο αγωγή που αφορούσε στο Ο.Τ 204 (Αν. Ρωμυλίας – Θεσσαλίας – Ρ. Φεραίου – Στ. Ελλάδος) , με την οποία ζητείται, να αναγνωριστούν κάποιοι ως συγκύριοι του.
Η συγκεκριμένη έκταση, παραχωρήθηκε το 1961 στην Κοινότητα Πετρούπολης,  το 1962 παραχωρήθηκε από την Κοινότητα στο Ελληνικό Δημόσιο και το 1973, παραχωρήθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο στον ΟΣΚ, όπου κατασκευάστηκαν και λειτουργούν από το 1978, επτά σχολεία!!!! 
Σήμερα, μετά από 40 χρόνια σχεδόν λειτουργίας των σχολείων, αυτοί που ζητούν να αναγνωριστούν ως συγκύριοι, είναι οι κ.κ: Γεώργιος Πάστρας του Ιωάννη, Ιωάννης  Φιλίππου του Γεώργιου, Σταματίνα  Μανατάκη συζ. Κων/νου, το γένος Γεωργίου Φιλίππου, Μαρία  Ροβόλα συζ. Δημητρίου, το γένος Γεωργίου Φιλίππου, Άννα  χήρα  Νικολάου Βρεττού, το γένος Γεωργίου Φιλίππου, Ελένη  Φιλίππου του  Γεωργίου, Ασημίνα  Φιλίππου του Δημητρίου, Ιωάννης Ασημακόπουλος  του Κωνσταντίνου, Μαρία  χήρα  Θ. Καλοφορίδη, το γένος Παναγιώτη Μπίμπιζα, Ανδρέας Μπίμπιζας  του Παναγιώτη, Γεώργιος  Μπίμπιζας  του Παναγιώτη,    Βασίλειος  Φιλίππου του Κωνσταντίνου,  Παγώνα χήρα Αντωνίου Σπανού, το γένος Κων/νου Φιλίππου και Βιργινία  συζ. Στυλιανού Ανδρεαδάκη, το γένος Κων/νου Φιλίππου.
Οι παραπάνω, είναι η πρώτη φορά που διατυπώνουν θέμα διεκδίκησης του χώρου.
Κατά την εκδίκαση της αγωγής, στις 2 Απριλίου 2013, των παραπάνω διεκδικητών της έκτασης παρέστη ο Ο.Σ.Κ., το Ελληνικό Δημόσιο και ο Δήμος Πετρούπολης, που εκπροσωπήθηκε από το Δήμαρχο,  κο Θωμά Κοτσαμπά. 
Αίτημα του Δημάρχου κ. Κοτσαμπά, για νέα λεωφοριακή γραμμή Πετρούπολη - Ανθούπολη (σταθμός ΜΕΤΡΟ).

Παραθέτουμε το κείμενο της επιστολής του Δημάρχου κ. Θωμά Κοτσαμπά προς τον ΟΑΣΑ, για τη δημιουργία νέας λεωφοριακής γραμμής που θα εξυπηρετεί τους Πετρουπολιώτες που μετακινούνται μέσω του νέου σταθμού του ΜΕΤΡΟ στην Ανθούπολη:
    
Μετά την επέκταση της Γραμμής 2 του ΜΕΤΡΟ και τη λειτουργία δύο νέων σταθμών στο Περιστέρι από το Σάββατο 6 Απριλίου (Περιστέρι – Ανθούπολη)  και λόγω της μικρότερης απόστασης  μεταξύ Πετρούπολης – Ανθούπολης σε σχέση με την Πετρούπολη – Αγ. Αντώνιος (ο σταθμός που εξυπηρετεί τους Πετρουπολιώτες), θεωρούμε αναγκαία τη δημιουργία νέας λεωφορειακής γραμμής που θα συνδέει την Πετρούπολη με το σταθμό της Ανθούπολης.
Λόγω των πολλών και εύλογων αιτημάτων των κατοίκων της Πετρούπολης για την υλοποίηση του παραπάνω αιτήματος μας, παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας.
Πιστεύοντας ότι θα ανταποκριθείτε άμεσα, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.  


 
Διήμερο αλληλεγγύης.

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 & ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΗ – ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Η Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων, έχει συμπληρώσει ήδη περισσότερο από ένα χρόνο ουσιαστικής λειτουργίας. Στηρίζει περισσότερες από 300 οικογένειες και στηρίζεται στο μεγαλύτερο μέρος της στις δικές σου προσφορές, στις προσφορές των φορέων που δραστηριοποιούνται στην Πετρούπολη και σε προσφορές εταιριών τροφίμων. 
Ο Δήμος Πετρούπολης, συνεχίζοντας  την προσπάθεια αυτή, και με δεδομένο το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των δικαιούχων της Δημοτικής Αποθήκης,  ορίζει την Παρασκευή 12 & το Σάββατο 13 Απρίλη ως Διήμερο αλληλεγγύης στο Δήμο μας και ζητά την βοήθειά σας για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους , που ζουν δίπλα μας, στην γειτονιά μας, στην πόλη μας και αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για την διαβίωσή τους.

Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, θα ανακουφίσει σημαντικά, αρκετούς συμπολίτες μας και θα ανατροφοδοτήσει σε όλους μας, το αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και της αλληλεγγύης.

Δίνουμε χέρι βοήθειας στον συνάνθρωπό μας
Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας

Σημεία συλλογής τροφίμων(μακράς διάρκειας) :

- Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων & Ειδών Πρώτης Ανάγκης (25ης Μαρτίου 168, θερινός κιν/φος)
- Πλατεία «ΗΡΩ»
- Πλατεία Αγ. Τριάδας (παιδική χαρά)
- Δημοτικό Κολυμβητήριο

Οι χώροι συλλογής, θα λειτουργούν από τις 9.00 πμ – 8μ.μ 

 
« StartPrev21222324252627282930NextEnd »
Page 23 of 49
GoogleNewsGeneric Zithromax

Latest Events

15.12.2014 - 11.01.2015
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο μας

 

Ενημερωθείτε για τις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 2014 του Δήμου μας, μέσω της

11.12.2014 - 11.12.2014 | 20.00
Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Φιλαρμονικής Δήμου Πετρούπολης.


Η Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης παρουσιάζει ένα γιορτινό, εορταστικό πρόγραμμα, την Πέμπτη 11


AMEA

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2014 | Designed & Developed By Profile Software