Home
Home - Municipality of Petroupoli
Λύση για τα 3ο - 6ο Δημοτικά.

Μετά από επίμονες και διαρκείς προσπάθειες του Δημάρχου, του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Φιλίππου, της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και με τη συνδρομή της Ένωσης Γονέων, των συλλόγων γονέων των σχολείων και συμπολιτών μας που έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα παιδείας, ο Περιφερειάρχης αποφάσισε  την ένταξη της πράξης «Αναδιαρρυθμίσεις υπάρχοντος κτιρίου – προσθήκη 10 αιθουσών διδασκαλίας στα 3ο και 6ο Δημοτικά σχολεία Πετρούπολης» στον άξονα προτεραιότητας «02 – Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής» του Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική».
Με απλά λόγια,εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ, κάνοντας  ένα σημαντικό βήμα  πιο κοντά στην ολοκλήρωση του κτιρίου των 3ου – 6ου Δημοτικών σχολείων, ώστε να πάψει η ταλαιπωρία μαθητών και γονιών με τη διπλή βάρδια και όλα τα σχολεία της πόλης να λειτουργούν μόνο σε μια βάρδια.  

Για να δείτε την απόφαση, πατήστε ΕΔΩ. 
Παρασκευή 14 Δεκέμβρη: Ημέρα αλληλεγγύης στο Δήμο μας.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Πετρούπολης, συνεχίζοντας την προσπάθεια στήριξης των οικογενειών που έχουν ανάγκη,  ορίζει την Παρασκευή 14/12/2012 ως ημέρα αλληλεγγύης στο Δήμο μας και ζητά την βοήθειά σας για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους , που ζουν δίπλα μας, στην γειτονιά μας, στην πόλη μας και αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για την διαβίωσή τους.

Ενδεικτική λίστα προϊόντων :

- Είδη υγιεινής (σαπούνια, σαμπουάν, απορρυπαντικά γενικής χρήσης)
- Είδη οικιακής χρήσης (Χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, κ.α)
- Συσκευασμένα είδη τροφίμων ( μπισκότα, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, δημητριακά, μπαχαρικά, αλάτι, ξύδι, όσπρια, κρουασάν, μέλι-μαρμελάδες, πουρέ, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες, άνθος αραβοσίτου, ζυμαρικά: κριθαράκι, κοφτό μακαρονάκι, μακαρόνια, αλεύρι, ζάχαρη, κακάο, χυμούς).

Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, θα ανακουφίσει σημαντικά, αρκετούς συμπολίτες μας και θα ανατροφοδοτήσει σε όλους μας, το αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και της αλληλεγγύης.

- Δίνουμε χέρι βοήθειας στον συνάνθρωπό μας
- Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας


Σημεία συλλογής:
- Σχολεία της πόλης
- Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων & Ειδών Πρώτης Ανάγκης (25ης Μαρτίου 168, θερινός κιν/φος)
- Δημαρχείο, 2ος όροφος
- Δημοτικό Κολυμβητήριο

Πληροφορίες: 210 5059604 - 213 2024475


 
Κινητοποιήσεις για το κτιριακό, του Δήμου στο Υπουργείο Παιδείας.

Την Τετάρτη 5 Δεκέμβρη, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας, η προγραμματισμένη κινητοποίηση του Δήμου Πετρούπολης και των εκπαιδευτικών φορέων της πόλης.
Μετά από μεγάλη καθυστέρηση και με τη δικαιολογία ότι δεν  υπάρχει κλεισμένο ραντεβού με τον Υπουργό, ή ότι ο Υπουργός δέχεται φυσικά πρόσωπα και όχι φορείς, τελικά ο Γεν. Γραμματέας  κ.Κυριαζής, δέχτηκε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου κ. Φιλίππου και τους   Προέδρους της  Ένωσης γονέων, του Συλλόγου Δασκάλων, και των  Συλλόγων γονέων 3ου και 6ου Δημοτικών σχολείων.
Άκουσε τα αιτήματα των φορέων για το κτιριακό, τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό και τις υποχρηματοδοτήσεις των σχολικών επιτροπών, και υποσχέθηκε να ενημερώσει τους αρμόδιους και να ανανεώσει την επικοινωνία με μια καινούργια συνάντηση με τον Υφυπουργό. 
Ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της Πετρούπολης.

Στην προσπάθεια μας να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους που προκύπτουν από το φθαρμένο οδόστρωμα, και με παρά  τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Δήμος Πετρούπολης ξεκίνησε ασφαλτοστρώσεις κυρίως στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, από τις οποίες διέρχονται λεωφορεία και βαριά οχήματα.
Ζητούμε συγνώμη για τα τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να προκύψει από τη διαδικασία αυτή. 
Δημόσια Διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου.

Παραθέτουμε σχέδιο του «Στρατηγικού σχεδιασμού για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2013-2014» του Δήμου μας, όπως ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο (απόφαση 295/2012), προς δημόσια διαβούλευση. Σας καλούμε να προβείτε στις παρατηρήσεις σας και να τις αποστείλετε ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση : This e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it , , έως την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Προτεινόμενος στρατηγικός σχεδιασμός. 
« StartPrev21222324252627282930NextEnd »
Page 23 of 43

Latest Events

01.07.2014 - 01.07.2014 | 21.00
"Eγώ ελπίζω να τη βολέψω"
Η Εφηβική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Πετρούπολης παρουσιάζει στο πλαίσιο του φετινού

01.07.2014 - 02.07.2014 | 19.00
Μουσική δροσιά από τη Φιλαρμονική του Δήμου στις πλατείες της πόλης μας, 1 και 2 Ιουλίου
Η Φιλαρμονική παρουσιάζει ένα καλοκαιρινό μουσικό πρόγραμμα, την Τρίτη 1 και την

30.06.2014 - 30.06.2014 | 20.00
Συναυλία χορωδίας ΚΑΠΗ - Δευτέρα 30 Ιουνίου

Το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης παρουσιάζει την Καλοκαιρινή Συναυλία της χορωδίας των ΚΑΠΗ

23.06.2014 - 29.06.2014 | 19.00
Ετήσια Έκθεση Εικαστικών Εργαστηρίων
 
Η ετήσια έκθεση των εικαστικών εργαστηρίων του Δήμου Πετρούπολης, θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 23

21.06.2014 - 21.06.2014 | 21.30
Μυρίζει μοναξιά εδώ

 
Παρουσίαση στο μάθημα του Αυτοσχεδιασμού από τη Δραματική Σχολή του Δήμου Πετρούπολης
Σάββατο


AMEA

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2014 | Designed & Developed By Profile Software