Home

Log In






Forgot your password?
Forgot your username?
No Account Yet? Create an account
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Calendar

<<  July 2016  >>
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Home - Municipality of Petroupoli
Ευχαριστήρια Επιστολή του Δημάρχου Πετρούπολης, για την συμμετοχή στην δημόσια διαβούλευση για το κυκλοφοριακό.

    Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της δημόσιας διαβούλευσης σχετικά με το κυκλοφοριακό πρόβλημα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον στην πρόσκληση του Δήμου Πετρούπολης.
Ο μεγάλος αριθμός προτάσεων για τους πιθανούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων που σχετίζονται με την κυκλοφοριακή συμφόρηση, αποδεικνύει έμπρακτα την ιδιαίτερη ευαισθησία των κατοίκων σε τέτοιου είδους θέματα.
Όσες από τις προτάσεις δύναται να υλοποιηθούν άμεσα, θα προωθηθούν από την Δημοτική Αρχή στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου. Οι υπόλοιπες, για την εφαρμογή των οποίων απαιτούνται έργα ή κατασκευές, θα εξεταστούν από ομάδα έργου και από την επιστημονική ομάδα συγκοινωνιολόγων. Σκοπός μας και στις δύο περιπτώσεις, είναι να αφουγκραστούμε τους προβληματισμούς σας και να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε όσες σκέψεις εγγράφως καταθέσατε.   
    Χωρίς την δική σας έμπρακτη συμμετοχή και στήριξη, μέσω των προτάσεών σας, θα ήταν αδύνατη η επίτευξη αυτού του εγχειρήματος, το οποίο έχει ως στόχο την βελτίωση και αναβάθμιση της πόλης μας.  


 

 
Αλλαγές στο δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Σας ενημερώνουμε ότι στο δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες αλλαγές:

Προσθήκη νέων στάσεων:
1) στην περιοχή της Αγ. Τριάδας και συγκεκριμένα στις οδούς: ΣΟΥΛΙΟΥ, ΜΕΤΕΩΡΩΝ, ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ
3) στις οδούς 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ, ΡΟΔΟΥ, ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΝΑΤ. ΡΩΜΥΛΙΑΣ και εν συνεχεία
2) στις οδούς ΚΥΠΡΟΥ, ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δείτε τον χάρτη με τις στάσεις και το δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνία.


 

 
Αποτελέσματα 42ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Το Σάββατο 07 και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η 42η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Πετρούπολης.
Από την μεριά του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της αιμοδοσίας του «Ερυθρού Σταυρού», που με σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης, για μία ακόμη φορά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο Δήμο μας. Όπως επίσης, ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημότες-αιμοδότες που στήριξαν ανιδιοτελώς αυτή μας την προσπάθεια και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Ιδιαίτερα συγκινητικό είναι το γεγονός ότι αρκετοί αιμοδότες ήρθαν για πρώτη φορά να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθειά μας, όπως επίσης και το ότι πολλοί νέοι άνθρωποι συμμετείχαν στην αιμοδοσία.
Καλούμε τους εθελοντές, να συνεχίσουν να προσφέρουν αίμα για να καλύπτουμε τις ανάγκες της πόλης μας και να στηρίζουν τους αρμόδιους φορείς στην εκστρατεία τους για την ενημέρωση και την διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού για την προσφορά αίματος.
Επόμενη συνάντηση στην 43η εθελοντική αιμοδοσία, στις 18 και 19 Ιουλίου 2015


 

 
Συνάντηση του Δημάρχου Πετρούπολης με τον Aντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, Σπύρο Τζόκα

Την Τρίτη 03/03/2015 ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Σπύρο Τζόκα.
Στη συνάντηση τέθηκαν τα παρακάτω θέματα:

1. Η πορεία κατασκευής του 2ου ιδιόκτητου Παιδικού Σταθμού στη συμβολή των οδών Κερασόβου και Θράκης (Ο.Τ 914), του οποίου η δημοπράτηση θα γίνει εντός του έτους 2015, σύμφωνα με την δέσμευση του Αντιπεριφερειάρχη (υπενθυμίζουμε ότι το έργο έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας).
2. Η επισκευή του οδικού δικτύου πρόσβασης στο Ποικίλο Όρος και στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής “πρώην Λατομείων Γρηγορίου”, αλλά και η αποκατάσταση σε τμήμα του δρόμου, στο οποίο προξενήθηκε κατολίσθιση από τις έντονες βροχές των τελευταίων ετών, με δαπάνες της Περιφέρειας.

Read more...
 
Συνάντηση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας με τον Υποδιοικητή Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου.
Την Τρίτη 03.03.2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας κας Κανέλλη Ζαχαρούλας με τον Υποδιοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου κ. Π. Αλεβίζο.
Μετά από εκτενή παράθεση των ελλείψεων και των προβλημάτων λειτουργίας του τοπικού ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ), ο κ. Αλεβίζος και η Αναπλ. Διευθύντρια του ΠΕΔΥ Αγ.  Αναργύρων κ. Π. Κακούρη με τα παρευρισκόμενα στελέχη, υποσχέθηκαν στους εκπροσώπους του Δήμου ότι σύντομα θα στελεχώσουν το τοπικό ΠΕΔΥ με παιδίατρο και καρδιολόγο, ενώ θα συνδράμουν στον εμβολιασμό των μαθητών και στον οδοντιατρικό τους έλεγχο και θα συνεχίσουν το πρόγραμμα ελέγχου των ατομικών βιβλιαρίων υγείας των μαθητών των σχολείων της Πετρούπολης.
Επίσης, θα δοθεί άμεσα εντολή στην παθολόγο και στον πνευμονολόγο του παραρτήματος, να έχουν το δικαίωμα συνταγογράφησης φαρμάκων σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για πλήρη στελέχωση των Ιατρείων με όλες τις ειδικότητες και όλα τα εργαστήρια, με προοπτική την δημιουργία πλήρους ανεπτυγμένου Κέντρου Υγείας στην Πετρούπολη, στελεχωμένο με επαρκή και μόνιμο προσωπικό. Διεκδικούμε ένα καθολικό δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας.

 
« StartPrev21222324252627282930NextEnd »
Page 23 of 45
The best way to go for you to know the credible Payday Loans Michigan providers.

Latest Events

29.06.2016 - 29.06.2016 | 21.00
Τι Ψάχνεις;

Σύνθεση κειμένων με αναφορά στη Γέννηση, στον Έρωτα και στο Θάνατο.
Σκηνοθεσία: Μίλτος

29.06.2016 - 29.06.2016 | 19.00
Συναυλίες της Φιλαρμονικής Δήμου Πετρούπολης

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 η

27.06.2016 - 27.06.2016 | 10.00
Εκθεση εικαστικών εργαστηρίων


AMEA

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2016 | Designed & Developed By Profile Software