Αρχική Νέα Πολιτισμικά Νέα ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 15:12

   Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, τα τμήματα της ΣΤ’ τάξης του 3ου Δημοτικού σχολείου Πετρούπολης επισκέφθηκαν μαζί με τους εκπαιδευτικούς τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας.
   Η Βιβλιοθηκονόμος του Δήμου ξενάγησε τους μαθητές στον χώρο της Βιβλιοθήκης και στο τμήμα Παιδικού Βιβλίου και τους παρουσίασε το έργο της δομής. Στη συνέχεια, υπό την καθοδήγησή της, τα παιδιά προχώρησαν σε διάφορες δραστηριότητες υπό μορφή παιχνιδιού, αυτοσχεδίασαν ως βοηθοί βιβλιοθηκονόμου και έμαθαν πως καταγράφονται και ταξινομούνται τα βιβλία.
   Επιπλέον, ενημερώθηκαν για τον κανονισμό λειτουργίας της Βιβλιοθήκης και δανεισμού βιβλίων, μέσω του ενημερωτικού εντύπου που τους διανεμήθηκε.
   Οι μαθητές αγκάλιασαν τη δράση με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, αφού μέσα από την επίσκεψη αυτή είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο του βιβλίου.

  Πίσω Payday Loans In Illinois. In this section we give only a brief summary recommendation for admission of Levitra. Full information can be found in the instructions for receiving medications with vardenafil.

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2018 | Designed & Developed By Profile Software