Αρχική Νέα Κοινωνικά Νέα ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
Δευτέρα, 01 Οκτώβριος 2018 14:00

    Η Λαϊκή Επιτροπή Πετρούπολης συνεχίζει για 7η χρονιά τη λειτουργία του Λαϊκού Φροντιστηρίου, με την στήριξη του Δήμου. Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι η παροχή δωρεάν μαθημάτων στους μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου, αφού η πολύχρονη ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική έχει υποβαθμίσει τον τομέα της Παιδείας και ταυτόχρονα έχει καταδικάσει τις λαϊκές οικογένειες να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα δυσβάσταχτα έξοδα των φροντιστηρίων.
    Σε αυτές τις συνθήκες επιβάλλεται όχι μόνο η συνέχιση του Λαϊκού Φροντιστηρίου αλλά και η ενίσχυσή του στις δομές και στη λειτουργία του, αφού στηρίζεται εξ ολοκλήρου στις αρχές και τις αξίες του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.
Στα πλαίσια αυτά, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 05/10/2018, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και ώρες 19.00 μ.μ – 21.00 μ.μ, στην οδό Κ. Βάρναλη 33. Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε στο τηλ: 693.68.10.411.
    Επίσης, απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα σε όλους τους εκπαιδευτικούς να στηρίξουν και φέτος αυτή την πρωτοβουλία, με επιδίωξη να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των μαθητών.
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει τη διεκδίκηση και απαιτεί :
Αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν παιδεία, με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Για ένα σχολείο που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών, που να μορφώνει πραγματικά και ολόπλευρα όλα τα παιδιά.

 


  Πίσω loans online . On the global pharmaceutical market this medicine was issued in 2003 by two companies - Eli Lilly and ICOS. Initially, permission to sell Cialis was obtained in Europe, Australia, New Zealand.

AMEA

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2018 | Designed & Developed By Profile Software