Αρχική Νέα Αθλητικά Νέα ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ “ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018”

ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ “ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018”
Παρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 11:49

    Την Τετάρτη, 31/01, ξεκίνησαν οι διεργασίες για την καθιερωμένη αθλητική γιορτή “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ”, με την συνεργασία όλων των Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων της πόλης μας.
    Στην πρώτη αυτή συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν καλέσματος της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Βάσω Πουλογιαννοπούλου, Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, Ανθή Ζορμπά και Διοικητικών Μανώλης Δαλέντζας, καθώς και ο υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού Λευτέρης Καζαδέης.
    Στην συνάντηση έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση για την διοργάνωση της δράσης, προκειμένου να οριστούν οι ημερομηνίες, καθώς και τα αθλήματα και οι ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν.
    Η φετινή διοργάνωση θα αφιερωθεί στο “Περιβάλλον”, με σκοπό την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μαθητών – εκπαιδευτικών και φορέων της πόλης μας. Η απόφαση για την επιλογή της συγκεκριμένης θεματολογίας είναι επιτακτική ανάγκη, καθώς οι εξελίξεις που αφορούν την επέκταση της χωματερής στη Φυλή και τη νέα χωροθέτηση του ΧΥΤΑ στο ανενεργό Λατομείο Μουσαμά είναι από τα σημαντικότερα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει αυτή τη στιγμή ο Δήμος μας.
    Στο τέλος της συνάντησης η Δημοτική Αρχή παρέδωσε αθλητικό υλικό (μπάλες) σε όλα τα σχολεία για τα αθλήματα που θα φιλοξενήσει η διοργάνωση.                                                                                          Η Δημοτική Αρχή
                                                                                             01/02/2018


  Πίσω installment loans . Since its introduction in the market buying Cialis can be exclusively in pharmacy chains with a prescription from a doctor. I agree that this is very inconvenient and takes a lot of time and effort.

AMEA

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2018 | Designed & Developed By Profile Software