Αρχική

Είσοδος Χρηστών


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό; Εγγραφή Χρήστη
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ημερολόγιο

<<  Σεπτέμβριος 2017  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
      1  2  3
  4  5  6  8  910
111213141517
18192021222324
252627282930 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    Την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Πετρούπολης κ. Βαγγέλης Σίμος και ο υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λευτέρης Καζαδέης πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Υπεύθυνο για θέματα Αθλητισμού κ. Σπύρο Πάντζα, στην έδρα της Περιφέρειας Αττικής.
    Κυρίαρχα θέματα συζήτησης αποτέλεσαν η προώθηση της Μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για την Ανακατασκευή Γηπέδων Μπάσκετ (ύψους 84.852,00 ευρώ), η οποία αφορά την επίστρωση τριών υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ στους αθλητικούς χώρους ομαδικής άθλησης του Δήμου μας (συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Αγίας Τριάδας και των γηπέδων Γρηγορίου), αλλά και της Μελέτης για την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο βοηθητικό γήπεδο Αλκυών (ύψους 71.737 ευρώ).
  

Εκτός από τα προαναφερθέντα έργα, μία τρίτη μελέτη βρίσκεται στο στάδιο έγκρισης από την Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται για το έργο με τίτλο “Συντήρηση κλειστών γυμναστηρίων Δήμου Πετρούπολης”, ύψους 150.000,00€.
    Ειδικότερα, οι εργασίες περιλαμβάνουν ανακατασκευή του συνθετικού τάπητα στο κλειστό γυμναστήριο Αγ. Τριάδας, εργασίες συντήρησης στο ξύλινο δάπεδο του αθλητικού χώρου στο γυμναστήριο «Νίκος Παξιμαδάς», καθώς και εργασίες υγρομόνωσης, αντικατάστασης κουφωμάτων και αναδιαρρύθμισης χώρων, ώστε να δημιουργηθεί ιατρείο με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, όπως και χώρος απασχόλησης ΑΜΕΑ.
    Λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης του δήμου μας, προσπαθούμε εντατικά και καθημερινά, με τα δικά μας συνεργεία και με ιδίους πόρους, να συντηρούμε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης.
    Επιπλέον, συνεχίζουμε να διεκδικούμε κονδύλια από άλλους φορείς, για παράδειγμα από την Περιφέρεια Αττικής (όπως με τις προαναφερθείσες μελέτες), από χρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κλπ., για την ανακατασκευή, την ανάπλαση και τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων.

 

 


  Πίσω Cheap TurinabolPayday Loans In New Jersey. In this section we give only a brief summary recommendation for admission of Levitra. Full information can be found in the instructions for receiving medications with vardenafil.

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2017 | Designed & Developed By Profile Software