Αρχική Νέα Πολιτικά Νέα ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟ Ο.Τ 972, ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΤΕΠΕΛΕΝΙΟΥ – ΜΩΡΑΒΑ - ΖΑΛΟΓΓΟΥ & ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟ Ο.Τ 972, ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΤΕΠΕΛΕΝΙΟΥ – ΜΩΡΑΒΑ - ΖΑΛΟΓΓΟΥ & ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ.
Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 11:43

    Την Τρίτη, 04/04/2017, πραγματοποιήθηκε το δικαστήριο που αφορά την υπόθεση για την έκδοση της προσωρινής τιμής μονάδος του οικοπέδου στο Ο.Τ 972., ιδιοκτησίας κ.κ Γκάτση.
    Στο επικείμενο δικαστήριο ο Δήμος, από την πλευρά του, παραιτήθηκε του δικαιώματος να οριστεί τιμή μονάδος και ζήτησε αναβολή, η οποία δε δόθηκε, ενώ εξετάσθηκε μόνο η υπόθεση της μίας εκ των συνιδιοκτητών ενάντια στο Δήμο για την έκδοση προσωρινής τιμής μονάδος.
    Η Δημοτική Αρχή της πόλης καταβάλλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου η συγκεκριμένη ιδιοκτησία να περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δήμου χωρίς οι περίοικοι να επιβαρυνθούν οικονομικά.
  

 Το οικόπεδο χαρακτηρίστηκε κοινόχρηστος χώρος το 2002 και παρά το ότι το 2007 το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει ομόφωνα να αγορασθεί με δάνειο, η τότε Διοίκηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, με δήμαρχο τον κ. Βλάχο, δεν προχώρησε ποτέ στην αγορά του.
    Οι ευθύνες είναι τεράστιες, γιατί μεταξύ άλλων τα οικονομικά του Δήμου εκείνης της περιόδου επέτρεπαν να δοθεί λύση. Σήμερα, τα περιθώρια έχουν στενέψει. Αφενός, η οικονομική κατάσταση του Δήμου, μετά τις τεράστιες κυβερνητικές περικοπές των τελευταίων 6 ετών, είναι τέτοια που δεν μας επιτρέπει να αντεπεξέλθουμε στην αγορά του οικοπέδου με ίδια έσοδα, αφετέρου η δανειοληπτική του ικανότητα έχει μειωθεί συγκριτικά με την προηγούμενη δεκαετία.
    Ήδη σήμερα ο Δήμος με δική του πρωτοβουλία έχει πραγματοποιήσει συνάντηση -αναμένονται κι άλλες- με τους ιδιοκτήτες του οικοπέδου στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, αφού από την πλευρά των ιδιοκτητών απαιτείται υψηλή τιμή αγοράς.
    Η Δημοτική Αρχή, βέβαια, θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια προκειμένου άμεσα να βρεθεί λύση σε μία κατάσταση, που ταλανίζει όλους, ιδιαίτερα τους περιοίκους. Θα επιμείνει προκειμένου, το οικόπεδο να αγοραστεί χωρίς μάλιστα να χρεωθεί κανείς περίοικος. Θεωρούμε άδικο οι κάτοικοι να χρεώνονται με υπέρογκα ποσά (ιδιαίτερα τη σημερινή περίοδο), με το πρόσχημα της αναβάθμισης της περιοχής τους, την ίδια στιγμή που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει την πολιτική που έχει υποβαθμίσει όλους τους τομείς της ζωής του ελληνικού λαού.


                                                                         Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
                                                                              10/04/2017

 


  Πίσω Florida Loans Online can help you in trying times, but be sure to know the laws necessary for your loan application. Therefore, we can say that the active substances in its composition are more perfectly mixed. Vardenafil is not only present in the original Levitra, but also as part of its analogs.

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2018 | Designed & Developed By Profile Software