Αρχική
Αρχική Σελίδα - Δήμος Πετρούπολης
Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πετρούπολης.

 


Το Δημοτικό Συμβούλιο Πετρούπολης καταδικάζει την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τη φασιστική ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.

Οι επιθέσεις εναντίον μεταναστών, η δολοφονική απόπειρα εναντίον συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα, η στυγνή δολοφονία του αντιφασίστα Π. Φύσσα επιβεβαιώνουν την εγκληματική δράση της Χ.Α. που έχει στόχο να τρομοκρατήσει όποιον σηκώνει κεφάλι, όποιον παλεύει για τα δικαιώματά του.

Επιβεβαιώνεται με τον πιο τραγικό τρόπο, ο ρόλος που καλείται να παίξει σήμερα αυτή η ναζιστική συμμορία και είναι η υπεράσπιση των μεγαλοεργολάβων, των εφοπλιστών, του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, που θέλει τους εργαζόμενους σκλάβους με μισθούς πείνας και χωρίς δικαιώματα.

Είναι τσιράκια του συστήματος, εχθροί του λαού, εχθροί κάθε λαϊκής διεκδίκησης.
Απέναντι στις λαϊκές διεκδικήσεις υψώνουν δολοφονικά όπλα και αντιδραστικές θεωρίες.

Καλούμε το λαό της Πετρούπολης, τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς, τη νεολαία, τους μαθητές να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους, να προστατεύσουν το λαό από το ναζιστικό δηλητήριο και τη δράση τους.

Έξω οι φασίστες από τα σχολεία, τις σχολές, τους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές. 

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο6162636465666768ΕπόμενοΤέλος »
Σελίδα 63 από 68
Anabolic Steroid TabletsThe system of instant Virginia Loans Online allows any adult U.S. citizen. On the global pharmaceutical market this medicine was issued in 2003 by two companies - Eli Lilly and ICOS. Initially, permission to sell Cheap Cialis was obtained in Europe, Australia, New Zealand.

Εκδηλώσεις

07.07.2017 - 07.07.2017 | 21.30
«ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ…»
Οι πρώην «φίλοι» του μπαμπά είναι λίγο… κάπως!
Μία μοιρολογίστρα θέλει σώνει


All rights reserved Municipality of Petroupolis 2017 | Designed & Developed By Profile Software