Αρχική
Αρχική Σελίδα - Δήμος Πετρούπολης
Εκδηλώσεις “Αθλητικής Άνοιξης – Καλοκαίρι 2017”.

Με επιτυχία και εκατοντάδες συμμετοχές συνεχίζονται οι ετήσιες εκδηλώσεις της “Αθλητικής Άνοιξης – Καλοκαίρι 2017” του Δήμου Πετρούπολης, σε μία προσπάθεια να προωθηθεί η αξία του μαζικού αθλητισμού και τα οφέλη της άσκησης στην καθημερινότητα των δημοτών κάθε ηλικίας.     
                 

     Το Σάββατο 27/05 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση των τμημάτων κολύμβησης του Δήμου Πετρούπολης, με την συμμετοχή πάνω από 600 αθλητές και αθλήτριες έως 18 ετών, που έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την συστηματική δουλειά που γίνεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο. Τα παιδιά κολύμπησαν στην μικρή και την μεγάλη πισίνα, ενώ στο τέλος της διαδρομής τους βραβεύτηκαν.

   
    Το επόμεΚολυμπάμε για καλό σκοπόνο πρωί, την Κυριακή 28/05, παρά τη συνεχή βροχή, το Κολυμβητήριο άνοιξε και πάλι για τους ενήλικες και για τα μέλη των Κολυμβητικών Συλλόγων της πόλης μας, που “Κολύμπησαν για καλό σκοπό” και ενίσχυσαν την Αποθήκη Τροφίμων του Δήμου Πετρούπολης, σε βαθμό που συγκίνησε ιδιαίτερα.

 

 Τριτο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών                       
    Tην ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και το 3ο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών - Βασική Υποστήριξη Ζώης για Ενήλικες, με ελεύθερη είσοδο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης σε συνεργασία με τον κ. Βεντούρη Δημήτρη, πιστοποιημένο εκπαιδευτή πρώτων βοηθειών - διασώστη. Το σεμινάριο αποτελεί την επιτυχημένη συνέχεια μιας σειράς εκπαιδεύσεων- σεμιναρίων, που οργανώνονται από το Τμήμα Αθλητισμού στοχεύοντας στην καλύτερη προετοιμασία και θωράκιση των κατοίκων της πόλης μας απέναντι σε  ατυχήματα και δύσκολες ή επικίνδυνες στιγμές, όπου οι γνώσεις πρώτων βοηθειών σώζουν ζωές.

 

Έκθεση Φωτογραφίας 27 μαίου 2017         Τέλος, πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τα εγκαίνια των εκθέσεων Κεραμικής και Φωτογραφίας, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 26 Μαΐου και το Σάββατο 27 Μαΐου, στο Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης μας. Οι εκθέσεις πλαισιώθηκαν από τα πολύ ενδιαφέροντα έργα των μαθητών των τμημάτων του Δήμου μας και θα είναι ανοιχτές έως την Τρίτη 30 Μαΐου. Τα συγχαρητήριά μας όχι μόνο στους μαθητές που με τα έργα τους εντυπωσίασαν τους παρευρισκομένους, αλλά και στους καθηγητές, οι οποίοι με το καθημερινό τους έργο και την στήριξη που τους παρείχαν, συνέτειναν στο να υπάρξει αυτό το εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα.

 

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »
Σελίδα 5 από 68
How To Use TestosteroneThe main criterion for them is your ability to repay any Wisconsin Loans Online, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters. But it is worth noting that these tests were carried out on the blood cells. Therefore, it's too early to say about scientific evidence of Viagra No RX influence on blood clots.

Εκδηλώσεις

07.07.2017 - 07.07.2017 | 21.30
«ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ…»
Οι πρώην «φίλοι» του μπαμπά είναι λίγο… κάπως!
Μία μοιρολογίστρα θέλει σώνει


All rights reserved Municipality of Petroupolis 2017 | Designed & Developed By Profile Software